dimecres, 28 de maig del 2014

Fira del llibre a València


La Fira del llibre ja és a València i, a banda del corrent, ens ha aportat altres coses com una exposició d'il·lustradors valencians dedicada al poeta Antonio Machada, actuacions en directe i entrevistes, de les quals vull destacar la de Xavi Sarrià i la de Rafa Xambó.

Xavier Sarrià "Totes les cançons parlen de tu".


"Totes les cançons parlen de tu" és la primera novel·la de Xavier Sarrià. Es tracta d'una novel·la que recrea la València dels anys noranta des del punt de vista d'un adolescent, que narra les seves vivències sempre amb una banda sonora que també ens ajuda a entendre la narració.


 Rafa Xambó "El riu dels ulls"


En aquesta entrevista Xambó comenta el seu assaig. Un assaig que conté fragments d'una novel·la autobiogràfica que es desenvolupa en tres mons, tres mirades complementàries d'un univers vist amb els ulls de la memòria des de la ciutat que acull l'autor i que no escapa al seu escrutini implacable: València.

3 comentaris:

  1. Un programa interessant el que ha presentat enguany la Fira del Llibre amb autors de referència en el panorama actual de la literatura en català.

    ResponElimina
  2. Tot i que avui en dia la gent llig mitjançant tablets, que la Fira del Llibre romangui sempre i per supost, amb llibres en català.

    ResponElimina
  3. Estic totalment d'acord amb ambdues!

    ResponElimina